Tuincentrum De Molen is een plek waar we onze passie verzamelen.

Klanten worden steeds verwelkomd met een warme glimlach en gepassioneerde medewerkers die hun kennis en expertise delen om je te helpen jouw ideale thuis te creëren. 

Onze winkels

Tuincentrum De Molen heeft twee vestigingen, één in Moen en één in Waarmaarde, die beide de passie en toewijding voor tuinieren delen. Tuincentrum De Molen Moen telt 9000 vierkante meter aan planten, bloemen en decoratie, de vestiging in Waarmaarde vult een mooie 6500 vierkante meter.

Beide vestigingen zijn evenwaardig in kwaliteit en service. Steeds word je begroet met deskundig advies en een uitgebreide selectie van kwalitatieve planten en producten om je thuis een oase van rust te maken. 

Vragen omtrent onze winkels? 
Stuur gerust een mailtje naar marketing@tuincentrum-demolen.be

Garden Centre Quality Awards 2023 - 2024

Tuincentrum De Molen in Moen is trots op de recente overwinning als het 2e beste tuincentrum van Vlaanderen tijdens de Garden Centre Quality Awards. 

Het is een fijne erkenning voor het harde werk en de toewijding van het hele team om uitmuntende service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid aan te bieden. 

De overwinning kwam tot stand na meerdere bezoeken door mystery shoppers en een bezoek van de jury op 2 momenten in het jaar. 

Bovendien werd ook onze vestiging in Waarmaarde beloond met 4 sterren, wat opnieuw een bewijs is van de toewijding en passie van het team van Tuincentrum De Molen om klanten een uitstekende winkelervaring te bieden en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzamere wereld. 

Garden Centre Quality Awards 2014

Tuincentrum De Molen (Moen) werd uitgekozen tot 2e beste tuincentrum van Vlaanderen op 22 september 2014 tijdens de Garden Centre Awards. 

"Tuincentrum De Molen behaalt de tweede plaats, vooral door haar grote klantvriendelijkheid en klantenbelevenis. Tuincentrum De Molen gaat er prat op met het ruimste aanbod van de regio te kunnen uitpakken. Wandelen in dit tuincentrum gebeurt in een sfeer waarin mensen zich thuis en goed voelen, ze tot rust laten komen en uitnodigt om op de meest comfortabele manier kennis te maken met planten van perfecte kwaliteit. De uitbaters als het personeel hebben een passie voor planten en delen dat graag met hun klanten." 

Wij zijn uiteraard trots op deze prijs, die wij als een bekroning zien voor de vele jaren volgehouden inzet naar onze klanten toe. En het stimuleert ons om in de toekomst alleen nog beter te doen. 

Contact

Contacteer ons voor gratis advies