Prijzen

Zilver voor Tuincentrum De Molen (Moen)

Maandag, 22 september 2014, werden tijdens de nocturne van de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo te Gent voor de derde maal de Garden Centre Awards uitgereikt. Het is een initiatief van de Belgische Tuincentra Vereniging.

27 tuin- en plantencentra uit Vlaanderen, Wallonië en het hoofdstedelijk gewest Brussel hebben zich ingeschreven voor de tweejaarlijkse wedstrijd. Een vakjury en een ‘mystery shopper’ hebben op basis van hun eigen kijk 10 genomineerden geselecteerd. Belangrijke beoordelingscriteria waren kwaliteit en presentatie van de tuinproducten, de klantenbelevenis en klantvriendelijkheid, de communicatie met de klant zowel extern als intern op de winkelvloer, innovatie en duurzaamheid.

Tuincentrum De Molen uit Moen was uitgekozen tot 2e beste Tuincentrum van Vlaanderen; en behaalde dus de Zilveren Award.

De omschrijving die door jurylid Jos Duijts gegeven werd bij de uitreiking luidt: “Tuincentrum De Molen behaalt de tweede plaats; vooral door haar grote klantvriendelijkheid en klantenbelevenis. Tuincentrum De Molen gaat er prat op met het ruimste aanbod van de regio te kunnen uitpakken. Wandelen in dit tuincentrum gebeurt in een sfeer waarin mensen zich thuis en goed voelen, ze tot rust laat komen en uitnodigt om op de meest comfortabele manier kennis te maken met planten van perfecte kwaliteit. De uitbaters als het personeel hebben een passie voor planten en delen dat graag met hun klanten.”

Wij zijn uiteraard trots op deze prijs, die wij als een bekroning zien voor de vele jaren volgehouden inzet naar onze klanten toe. En het stimuleert ons om in de toekomst alleen nog beter te doen.

Contact

Contacteer ons voor gratis advies