Tuinhout

Ons assortiment tuinhout bevat onder andere:

  • Schuttingen, schermen en tuinpoorten in hout
  • Houten pergola's en rozenbogen
  • Houten terrastegels
  • Houten speeltuigen

Onze tuinadviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Tuinhout kopen

Schuttingen, schermen en poorten

Houten schuttingen en schermen zijn er in talloze uitvoeringen. Naast tuinafsluitingen, beschikken wij ook over verschillende paardenafsluitingen. Een nieuwe trend binnen de schuttingen de laatste jaren zijn de zeer natuurlijk ogende gevlochten afsluitingen in wilg, hazelaar en kastanje.

Als uw domein keurig is afgesloten, moet er natuurlijk een toegang worden voorzien en dit door middel van een houten tuinpoort, deze hebben wij in verschillend hoogtes, breedtes, draairichtingen en uitvoeringen.

Pergola’s en bogen

Een gevoel van hoogte is in elke tuin belangrijk. Met een mooie pergola of een boog, begroeid met klimplanten, creëert u een extra dimensie.

Houten terrastegels

Met houten terrastegels maakt u in een wip een mooi en comfortabel terras. Leg ze op een laag grind of zandcement, zodat de stabiliteit is verzekerd. Houten terrastegels zijn ook ideaal voor op het balkon. Binnen deze groep vindt u verschillende uitvoeringen en kwaliteiten.

Houten speeltuigen

Wat is leuker dan spelende kinderen in de tuin, daarvoor is een houten speeltuig van Gardival ideaal, dit merk is het enige die voldoet aan de strenge kwaliteitsnorm EN 1176 en zo de veiligheid van uw kind garandeert. Het assortiment loopt van erg eenvoudige schommels over mooie speeltorens tot zelfs semiprofessionele speelkastelen voor horecatoepassingen.

Voor meer info kan u de website www.gardival.be bezoeken of een gratis catalogus afhalen in onze winkels.

Contact

Contacteer ons voor gratis advies