Bloemstuk voor bedrijven en winkels

Bedrijven en winkels

Wij weten allemaal hoe belangrijk het is om een goede 1ste indruk te maken, want die maakt u maar 1 keer. Omdat bloemen net dat tikkeltje meer bieden, zijn ze de ideale manier om uw 1ste indruk te optimaliseren en dit al vanaf 25€/maand.

Bloemen werken luchtzuiverend, creëren een ontspannen sfeer wat zowel aangenaam is voor u , uw werknemers en voor uw klanten Daarvoor willen we u volgend vernieuwend concept aanbieden:

  • U krijgt van ons elke eerste woensdag van de maand een plantenschaal of bloemstuk geleverd. Deze levering is gratis. De plantenschaal of bloemstuk wordt door ons opgesteld aangepast per seizoen. Bvb. In de kerst ontvangt U een schaal, gevuld met Kerstrozen, om de kerstsfeer erin te brengen.
  • Het recipiënt (de schaal of pot ) ontvangt u gratis in bruikleen. Deze wordt bij de eerstvolgende levering terug omgeruild. Zo hebt u steeds de meest passende pot voor je plant of bloemstuk. Het recipiënt dient wel in originele en goede staat te zijn.

Bij onze klanten zitten allerlei kmo’s van hotels, restaurants tot bakkers en autogarages. Allemaal ervaren ze dagelijks het frisse gevoel van bloemen aan de balie.

Contacteer ons:
mail per e-mail
tel +32 56 64 60 70

Restaurants

Voor restaurants en feestzalen hebben we een gelijkaardig concept. U kan ervoor kiezen om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een andere tafelversiering te laten leveren.

U bepaalt het budget, de frecquentie en de stijl. Wij passen ze aan per seizoen en zorgen voor een zorgeloze opvolging.

Voor een gratis offerte, contacteer ons. Wij maken dan met u een afspraak en tonen u de mogelijkheden.

Contact

Contacteer ons voor gratis advies