Gazon onderhouden

Een perfect gazon behouden na aanleg, daar droomt iedere tuineigenaar van. Daarom is uw gazon onderhouden op regelmatige basis essentieel voor een gezonde, groene grasmat. Elk jaar in het voorjaar en najaar bekalken en bemesten voorkomt al 60% van de problemen.

Naast dat vervelende mos, is onkruid één van de grootste bedreigingen.
Als het nu gaat om klaver of paardenbloemen,
voor elk probleem bieden wij de juiste oplossing.

De laatste jaren vormen steeds meer voor de klant onbekende schimmels en larven een bedreiging voor het gazon. Wanneer u tijdig het probleem signaleert aan onze tuinadviseurs is erger snel voorkomen.

Onze tuinadviseurs helpen u met de juiste producten per seizoen.
Vraag naar onze gratis infofolders over gazon in de winkel

gazon onderhouden

Het belang van gazonmeststoffen

Een gezond en groen gazon is de droom van iedere tuinliefhebber. Om dit te bereiken is het gebruik van de juiste meststof essentieel. 

DCM biedt een breed scala aan gazonmeststoffen die speciaal zijn ontworpen voor het onderhoud van gazons. De unieke samenstelling van DCM-meststoffen zorgt voor een gezonde groei van het gras en versterkt de wortels. Dit resulteert in een groener, voller en sterker gazon dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden. 

De gazonmeststoffen van DCM bevatten organische stoffen die zorgen voor een langdurige en gelijkmatige afgifte van voedingsstoffen. Dit betekent dat het gras gedurende een langere periode gelijkmatig groeit en er gezonder uitziet. 

Daarnaast bevatten ze ook sporenelementen die essentieel zijn voor een gezonde groei van het gras. Deze elementen zorgen voor een betere weerstand tegen ziektes en plagen, waardoor je minder tijd en geld hoeft te besteden aan het bestrijden van problemen met je gazon. 

Weet je niet welke meststof je nodig hebt? 
Onze tuinexperts helpen je graag!

Contact

Contacteer ons voor gratis advies