Eenjarigen & terrasplanten

Bent u op zoek naar kleur op uw terras of ontbreekt er zomerbloei in uw border? Zoek dan enkele mooie eenjarigen en terrasplanten uit. Deze zorgen voor instant bloeiplezier!

Terrasplanten zijn er in honderden soorten. Het grootste onderscheid kunnen we maken tussen winterharde, zuiderse terrasplanten en eenjarigen.

Onze tuinadviseurs zorgen steeds voor inspirerende combinaties, kant en klaar gevuld in manden en bloembakken.
Kom langs en ontdek het geweldig inspirerende assortiment.

Winterharde terrasplanten kleuren het terras het jaarrond.

De meest gekende planten zijn: Buxus, Hortensia’s, Lavendel, siergrassen en bamboe’s…
Naast deze toppers kunnen onze tuinadviseurs u nog heel wat originele en duurzame planten tonen.

Bezoek ons en laat u verassen.

Zuiderse terrasplanten brengen op hun beurt een explosie aan kleur en sfeer op uw terras.

Denken we maar aan de rijkelijk bloeiende Mimosa’s, Mandevilla’s , Brugmansia’s en Oleanders. Deze planten geven u de zomer van uw leven , maar nemen dan zonder bescherming in de winter afscheid.

Zuiderse planten zoals olijfbomen, palmen, vijgen en druiven zijn echte structuurmakers, ze zorgen voor hoogte en volume. Tijdens normale Belgische winters hebben deze geen probleem. Bij zware vrieskou is het aan te raden deze uit de wind te plaatsen en de pot in te pakken.

Eenjarigen zijn er in diverse kleuren en maten.

Mits de goede verzorging: voldoende water en voeding fleuren ze uw tuin of terras op van in het voorjaar tot en met de zomer. Ze kunnen zowel in bloembakken, hanging baskets en borders geplant worden. Gegarandeerd een fleurig terras!

Contact

Contacteer ons voor gratis advies