Creatief gevulde bloemenmand

Cadeau-tips

Op zoek naar een leuk cadeau? We weten dat dit soms een moeilijke opdracht is, daarom hebben we voor u enkele originele ideeën.

  • U kan een cadeau-bon aankopen en op een leuke manier laten inpakken. Het voordeel van deze bon is, dat hij of zij ermee kan kopen wat hij of zij maar wenst, uit welke afdeling dan ook.
  • U kan zelf een cadeau uitkiezen uit de winkel en laten verpakken aan de kassa. Dit kan een olijfboom in een pot zijn, een leuk woonaccessoire of een creatief bloemstuk.
  • Wij kunnen samen met u een leuke combinatie zoeken, dit voor u gaan opmaken, inpakken en zelfs aan huis laten leveren.
  • Één van de leukste cadeau-tips is waarschijnlijk het bloemenabonnement, daarmee ontvangt uw relatie, iedere maand een boeket bloemen door ons bezorgd, volgens het budget door u bepaald.

Contacteer ons:
mail per e-mail
tel +32 56 64 60 70

Kado-bon Tuincentrum De Molen

Cadeaubon

Zoekt u een leuk en origineel Cadeau om iemand te verrassen? Geef dan een cadeaubon van Tuincentrum De Molen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Deze bon kan in alle afdelingen besteed worden en blijft steeds geldig.

Contact

Contacteer ons voor gratis advies