Balkonplanten

 

Balkonplanten zijn er in honderden soorten. Het grootste onderscheid kunnen we maken tussen winterharde, zuiderse balkonplanten en éénjarige bloeiers.

Onze tuinadviseurs helpen u de geschikte planten voor uw terras of balkon te vinden.

Contacteer ons:
mail per e-mail
tel +32 56 64 60 70

Winterharde balkonplanten

Winterharde balkonplanten kleuren het terras en balkon het jaarrond. De meest gekende planten zijn: Buxus en alternatieven voor Buxus (Ilex,...), Hortensia’s, Lavendel, siergrassen en bamboe’s… Naast deze toppers kunnen onze tuinadviseurs u via mail nog heel wat originele en duurzame planten voorstellen. Bezoek ons en laat u verrassen.

Kom veilig winkelen! 

Eénjarigen

Eénjarigen zijn er in diverse kleuren en maten. Mits de goede verzorging : voldoende water en voeding fleuren ze uw tuin of terras op van in het voorjaar tot en met het najaar of anders gezegd van april tem oktober. Ze kunnen zowel in bloembakken, hanging baskets en borders geplant worden. Gegarandeerd een fleurig balkon!

Kom veilig winkelen! 

Zuiderse balkonplanten

zuiderse balkonplanten

Zuiderse balkonplanten brengen op hun beurt een explosie aan kleur en sfeer op uw terras. Denken we maar aan de rijkelijk bloeiende Mimosa’s, Mandevilla’s, Brugmansia’s en Oleanders. Deze planten geven u de zomer van uw leven, maar nemen dan zonder bescherming in de winter afscheid . Zuiderse planten zoals olijfbomen, palmen, vijgen en druiven zijn echte structuurmakers, ze zorgen voor hoogte en volume. Tijdens normale Belgische winters hebben deze geen probleem. Bij zware vrieskou is het aan te raden deze uit de wind te plaatsen of de pot in te pakken.

Contact

Contacteer ons voor gratis advies